"Het is fijn samenwerken met Denise. Denise denkt mee met mogelijke onderwerpen en heeft vanuit haar eigen ervaring praktijkvoorbeelden paraat. Dat is makkelijk schakelen en ze weet waarover ze praat en schrijft. De tekeningen, die ze zelf maakt, zijn een waardevolle beeldende aanvulling. Ze houdt zich aan afspraken en is snel met reageren."

Elise Koekkoek - LSR - MEDEzeggenschaps Magazine - 2022


"Het is heel prettig te werken met Denise. Ze begreep mijn bedoeling goed en heeft er 12 prachtige illustraties mee gemaakt. Denise communiceert duidelijk en geeft ook welkome suggesties. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Nogmaals heel erg bedankt Denise!"

Rigtje Bosma - Relatietherapeut - 2022


"Denise heeft een pakkende tekening gemaakt over loopbaantrajecten. Dank je wel Denise!"

Enny Trouw - Loopbaanadviseur - 2022


"Denise gaf mijn idee een beeld met betekenis. Heel mooi, ze begint met een schets. En nam me mee in het proces. De eerste lijnen stonden op papier, de basis, de essentie was daar. Mijn verhaal, mijn herbegin. Denise is vlot en zorgvuldig in het contact en met oprechte aandacht. Ze hoort aan en vertaalt dit op het papier. Ze begrijpt en tekent met gevoel en kleur Een belletje, een appje, een mailtje en de tekening is daar. Dank je wel Denise voor de fijne samenwerking. Tot een volgende keer!"

AnneMarie Krekels - Coach en Traumatherapeut - 2022


Reviews

"Denise maakte voor de Outdoor Fitnessclub een hele leuke tekening voor de kerstkaart van 2021. De trainers herkennen zichzelf erin :-)"

Belinda de Ridder - Eigenaresse Outdoor Fitness Club - 2021


"Denise Hagmeijer heeft onze wens vertaalt in verassende en prachtige tekeningen! Op een zeer professionele wijze en met enorm veel enthousiasme is zij voor ons aan de slag gegaan. Deze tekeningen hebben een prachtige plek binnen ons implementatie project van de Herstelondersteunende intake (HOI) gekregen."

Mehdy Meinders-Kerk - VIOS bij GGZ inGeest - 2021


"In mijn praktijk begeleid ik (jong)volwassenen die in hun kindertijd slachtoffer zijn geweest van seksueel misbruik. Ik geef daarbij regelmatig informatie over de schade die dit trauma aanricht. De tekeningen die Denise maakt zijn hierbij een krachtige ondersteuning. Op een lichtvoetige en ontroerende manier laat zij treffend zien waar het om gaat. In een online meeting begrijpt Denise snel wat ik wil en is zij een fijne gesprekspartner. De illustraties worden op ambachtelijke wijze gemaakt, ieder exemplaar is uniek."

Jeannette Dijkstra - Traumaseksuoloog bij Praktijk Voelmoedig - 2021


"Denise is prettig om mee samen te werken, reageert snel en heeft twee super tekeningen gemaakt! Voor mijn website en blog."

Suzanne den Hollander - Eigenaar bij Psyche & zo - 2021


"Wat een geweldige illustrator is Denise! Helemaal happy met de door haar gemaakte tekening, die zij voor de salon (wimperstyliste, grimeur/SFX, make up artist) van mijn dochter heeft gemaakt. Een geweldige fijne samenwerking met Denise gehad. Een echte aanrader!"

Barbara Romijn - Sociaal Psycholoog - 2021


"Denise heeft op een hele leuke en ongedwongen wijze tekeningen gemaakt voor onze samenwerkingen met de ketenpartners. Het resultaat is heel mooi geworden; precies zoals we wilden en dat voor een zeer schappelijk tarief. Voor ons is Denise een creatieveling met passie en inlevingsvermogen voor het vak en de klant. Ambitie en daadkracht , zijn de beste omschrijving voor haar als persoon en haar dienstverlening."

Ricardo Gonçalves - Coördinator met ervaringsdeskundigheid bij Moviera - 2021


"Denise Hagmeijer combineert op uiterst creatieve, professionele en eigen wijze ervaringskennis en deskundigheid. Ik vind haar verhalen en tekeningen vrijwel altijd raak en inspirerend. Dankjewel, Denise, voor de fijne samenwerking. Wat mij betreft past datgene wat jij te bieden hebt helemaal bij de huidige tijdsgeest!" 

Laura de Loos - Psycholoog bij PsyQ - 2021


"Ik heb kennis gemaakt met Denise haar filmpjes en tekeningen tijdens een cursus. Haar beeldmateriaal was een welkome toevoegen en ondersteuning voor de besproken thema's. Haar tekeningen zijn krachtig juist door de eenvoud. Wat de kern van de boodschap hierdoor raakt."

Kimberley Buijs-Holleman - HC-Therapeut bij Stichting Human Concern - 2021


"Denise heeft in opdracht voor ons een mooie blog geschreven. De samenwerking met Denise is heel prettig, het was snel schakelen en zij is zeer enthousiast. Met haar kennis wist zij in een keer de kern te raken!" 

Annebeth van der Toorn - Expert externe communicatie bij GGZ inGeest - 2021


"Denise haar aandeel in een cursusmap is zowel illustratief als helder. Ze weet in haar teksten en tekeningen de kern waar het om draait goed weer te geven, zonder daarbij in wollig taalgebruik te verzanden. Ik kan Denise Hagmeijer aanraden als je op zoek bent naar verdiepende en duidelijke teksten die integer zijn. Door haar herkenbare illustraties erbij worden de teksten helder en geven een krachtig beeld weer van hetgeen ze beschrijft."

Helene Oomen - Sociaal Domein - 2021


"Ik ben heel blij met de blogs die Denise schrijft voor mijn praktijk over liefdespijn, hechtingsthema 's en problemen en patronen die daarmee te maken hebben. Onderwerpen en thema 's als codependentie, relatieverslaving, verlatingsangst, schaamte, schuld enz. weet Denise op een heldere, duidelijke manier over te brengen in begrijpelijke taal. Denise heeft veel kennis van hechtingsthematiek en aanverwante onderwerpen en zij is ervaringsdeskundig. Waardoor ze ook echt van binnenuit weet waar ze over schrijft. Dat vind ik heel belangrijk in wat ik over breng naar mijn klanten." 

Erna Snellen - Expert Liefdespijn bij Praktijk Liefdespijn - 2021